DONATE

Junior Developer (Ref. JD_DB)

Les seves funcions i responsabilitats principals seran:
–  Desenvolupament i suport a totes les aplicacions corporatives (Intranet/ Internet).
–  Suport al Integrated Management System Developer per el disseny, codificació i implementació de noves aplicacions internes.

Requeriments per als/les candidats/-es:
–  Cicle formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multi plataforma. (Alternativament, cursant estudis del Grau d’Enginyeria Informàtica).
–   Experiència de fins a dos anys treballant en llenguatge de programació PHP, SQL, Javascript, HTML i CSS.
–   Valorable experiència programant i gestionant webs corporatives i d’altres com Gestió de Linux, Apache/Nginx/HAproxy, MySQL/MS-SQL, GIT
–   Competències: Comunicació, capacitat analítica i de resolució d’incidències, treball en equip, iniciativa, planificació i organització.

S’ofereix:
–  Contracte a temps parcial (20h setmanals) de durada determinada.
–  Incorporació a un centre de recerca de prestigi i rellevància internacionals.
–  Salari competitiu valorable en funció de l’experiència.
–  Formació i desenvolupament professional.

 

Aquesta posició està finançada per el Ministeri d’Economia i competitivitat de l’estat Espanyol dins de la Iniciativa dels centres d’Excel·lència Severo Ochoa 2015-2019.

 

L’IBEC està compromès amb els principis del Codi de Conducta de la Comissió Europea per a la Contractació d’Investigadors. Tots els candidats/-es qualificats seran considerats pel lloc de treball sense restriccions per raó de gènere, raça, nacionalitat o discapacitat. Busquem candidats/-es amb habilitats i experiència que els hagin preparat per contribuir al nostre compromís de diversitat i excel·lència.

 

Les persones interessades cal que enviïn el seu CV i carta de presentació a: jobs@ibecbarcelona.eu abans del 27/03/2018 tot indicant la referència JD_DB.