DONATE

Junior Developer

Principals tasques i responsabilitats:

 

Assegurar el bon funcionament de les aplicacions contribuint a la millora dels procediments i les operacions del dia a dia. En concret:

 

–  Desenvolupament i suport a totes les aplicacions corporatives (Intranet/ Internet).

–  Suport al Integrated Management System Developer per el disseny, codificació i implementació de noves aplicacions de gestió i recerca.

 

Requeriments:

 

 • Cicle formatiu de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web – Perfil Profesional Bioinformática.
 • Experiència de fins a dos anys treballant en llenguatge de programació PHP, SQL, Javascript, HTML i CSS.
 • Experiència programant i gestionant webs corporatives i d’altres com Gestió de Linux, Apache/Nginx/HAproxy, MySQL/MS-SQL, GIT, PWA i tecnologies “push”.
 • Competències: Comunicació, capacitat analítica i de resolució d’incidències, treball en equip, iniciativa, planificació i organització.

 

S’ofereix:

 

 • Nombre de posicions: 1
 • Data inici: 1 de maig de 2021
 • Condicions laborals:
  • Contracte temporal, a temps parcial de 25 hores setmanals (9 a 14H).
  • Nivell salarial d’acord amb la titulació i experiència aportades.
  • Mesures per conciliar la vida laboral i familiar (permís de maternitat i paternitat, horari laboral flexible, teletreball, 23 dies hàbils de vacances remunerades, 9 dies de descans per a assumptes personals, entre d’altres).
  • Oportunitats de desenvolupament professional: l’IBEC disposa d’un catàleg de formació en habilitats tècniques i competències transversals
  • Entorn científic internacional de gran qualitat.

 

Com aplicar?

Fins al 23 d’abril estará disponible l’aplicatiu online a la web de l’IBEC: https://careers.ibecbarcelona.eu/

Només seran avaluades les aplicacions rebudes a través de l’aplicatiu online.

 

Reference: JD_CO

Per consultes relatives al procés de selecció pot contactar-nos a jobs@ibecbarcelona.eu

 

 

Principis del procés de selecció:

 

La nostra política de selecció està basada en l’estratègia OTM (mèrit, transparència i publicitat) de la Unió Europea, www.ibecbarcelona.eu/jobs/ , per tant, no hi ha restriccions de ciutadania ni de gènere. El nostre compromís als principis OTM-R també es poden trobar en altres polítiques com el nostre Pla d’Igualtat.

Compromís de l’IBEC per la igualtat d’oportunitats:

La nostra força i excel·lència com a institut internacional de recerca transdisciplinari es basen en la diversitat. Com que som una organització amb igualtat d’oportunitats, apostem per la diversitat i la inclusió, de manera que donem suport als empleats independentment del seu gènere, nacionalitat, religió, discapacitat, edat, identitat sexual o antecedents culturals i socioeconòmics.

Tenir un certificat de discapacitat igual o superior al 33% es valorarà positivament.

 

 

Protecció de dades de caràcter personal:

 

L’IBEC garanteix que les dades personals dels candidats siguin processades segons el que requereix el Reglament General de Protecció de Dades de la UE (GDPR) i la Llei 3/2018 de Protecció de Dades.

Les dades personals seran processades únicament a efectes del procés de selecció.

 

Qui som?

 

L’Institut de Bioenginyeria de Catalunya, l’IBEC és un centre d’investigació interdisciplinari centrat en Bioenginyeria i Nanomedicina amb seu a Barcelona. L’IBEC és una de les principals institucions de recerca anomenades Centre d’Investigació Severo Ochoa del Ministeri d’Economia i Competitivitat (que s’encarrega de la política de recerca i innovació a Espanya), que reconeix l’excel·lència al més alt nivell internacional en matèria de recerca, formació i recursos humans , divulgació i transferència de tecnologia.

 

La missió de l’IBEC és desenvolupar una investigació interdisciplinària d’alta qualitat internacional que, tot creant coneixements, contribueixi a millorar la seva qualitat de vida, millorar la salut i generar riquesa. Un vincle estreta amb universitats clau, hospitals de referència i corporacions són actius que faciliten la consecució de la missió.

 

L’IBEC va ser creat el 2005 per la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

 

L’IBEC es troba al Parc Científic de Barcelona i al Campus UPC Besós. Gestiona un pressupost anual de 13M€ i instal·lacions de 3.800 metres quadrats, 23 grups de recerca i un equip d’investigadors i serveis de suport de 350 persones de 30 països diferents. www.ibecbarcelona.eu