DONATE

Promotor Tecnològic

Introducció a la posició vacant:

 La posició de Promotor Tecnològic que aquí s’oferta es de caràcter temporal i te com a objectiu donar suport a la unitat de transferència de tecnologia de l’IBEC en el procés d’obtenció de la acreditació del segell TECNIO. Tan en la fase de presentació de la proposta com en la posterior de implantació del sistema de qualitat fins a passar la auditoria adient.

 

Principals tasques I responsabilitats:

 • Donar suport a la presentació de la proposta per obtenir el segell TECNIO.
 • Donar suport a les tasques internes per tal d’aconseguir un resultat positiu de la auditoria de qualitat del segell TECNIO.
 • Assessorar en els aspectes claus del sistema de qualitat TECNIO.

 Requirements per als candidats/es:

 • Doctorat en ciències.
 • Es valorarà experiència de més de 5 anys en la gestió del segell TECNIO.
 • Es valorarà experiència de més de 5 anys en la modalitat de Desenvolupador del segell TECNIO.
 • Es valorarà experiència de més de 5 anys la gestió del sistema de qualitat en un entorn universitari i/o de centre de recerca.

 Què oferim?:

 • Número de posicions disponibles: 1
 • Data d’inici: Novembre 2018
 • Condicions de treball:
  • Contracte laboral a temps parcial.
  • Mesures per a la conciliació laboral-familiar (entre d’altres mesures: baixa maternal i paternal, horari flexible, teletreball, 23 dies de vacances i 9 d’assumptes propis).
 • Oportunitats de desenvolupament professional: Catàleg de formació en competències transversals i tècniques.
 • Entorn de treball estimulant, interdisciplinar i amb una recerca d’alta qualitat a nivell.

 

Com aplicar?:

 Interessats han d’enviar CV, carta de presentació tot motivant l’interès per la posició a: jobs@ibecbarcelona.eu  abans del 31/10/2018 (Referencia: PT-XR).

 

Principis del procés de selecció:

 IBEC està compromès amb els principis del Codi de conducta per la selecció d’investigadors de la Comissió Europea i amb els principis OTM-R. Per aquest motiu no fem restriccions de nacionalitat o gènere, essent persones discapacitades benvingudes a aplicar.

Aquesta posició podrà ser finançada amb els Ajuts per l’execució dels plans d’actuació en transferència tecnològica dels desenvolupadors públics de tecnologia candidats a ser acreditats TECNIO  (ACCIO).

 

Qui som?

L’Institut de Bioenginyeria de Catalunya, l’IBEC és un centre d’investigació interdisciplinari centrat en Bioenginyeria i Nanomedicina amb seu a Barcelona. L’IBEC és una de les principals institucions de recerca anomenades Centre d’Investigació Severo Ochoa del Ministeri d’Economia i Competitivitat (que s’encarrega de la política de recerca i innovació a Espanya), que reconeix l’excel·lència al més alt nivell internacional en matèria de recerca, formació i recursos humans , divulgació i transferència de tecnologia.

La missió de l’IBEC és desenvolupar una investigació interdisciplinària d’alta qualitat internacional que, tot creant coneixements, contribueixi a millorar la seva qualitat de vida, millorar la salut i generar riquesa. Un vincle estret amb universitats clau, hospitals de referència i corporacions són actius que faciliten la consecució de la missió.

L’IBEC va ser creat el 2005 per la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

L’IBEC es troba dins del Parc Científic de Barcelona i gestiona instal·lacions de 3.800 metres quadrats, 21 grups de recerca i un equip d’investigadors i serveis de suport a 300 persones de 30 països diferents www.ibecbarcelona.eu