DONATE

Tècnic/a de finances i comptabilitat (AO_AG)

Introducció a la posició vacant:

L’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) requereix incorporar un/-a Tècnic/a de finances i comptabilitat per tal de donar suport a la Unitat Financera.

Principals tasques i responsabilitats:

El/la tècnic/a administratiu/iva i de finances de l’IBEC realitza tot un conjunt de tasques administratives relacionades amb la facturació, la gestió de viatges i la comptabilitat per vetllar per la correcta gestió financera de l’entitat.

Donar suport en la gestió administrativa i comptable de la Unitat de Finances:

 • Registre digital dels documents rebuts a la Unitat
 • Preparació de les liquidacions de despeses
 • Supervisió de la reserva de viatges sol·licitats a través de l’Agència de Viatges contractada per l’IBEC
 • Suport en la justificació de projectes
 • Inscripcions a congressos del personal de l’BEC

Requeriments:

 • Cicle formatiu professional– Grau mig o superior en administració i finances o similar3
 • Usuari avançat d’Outlook i Microsoft Office
 • Experiència en SAP Business One
 • Competència professional d’anglès, català i castellà, tant verbal com escrit
 • Competències: Capacitat comunicativa, proactivitat, organització, planificació i orientació al client intern

S’ofereix:

 • Número de posicions: 1
 • Data d’inici: Abril 2023
 • Condicions laborals:
  • Contractació indefinida, a temps complert
  • Nivell salarial d’acord amb la titulació i experiència aportades.
  • Mesures per conciliar la vida laboral i familiar (permís de maternitat i paternitat, horari laboral flexible, 2 dies de teletreball, 23 dies hàbils de vacances remunerades, 9 dies de descans per a assumptes personals, entre d’altres).
  • Oportunitats de desenvolupament professional: l’IBEC disposa d’un catàleg de formació en habilitats tècniques i competències transversals.
  • Entorn científic internacional de gran qualitat.

Com aplicar a la posició?

Fins a 31 de Març estará disponible el formulari en l’aplicatiu online que pots trovar a https://careers.ibecbarcelona.eu/  

Nomes seran avaluades les aplicacions rebudes abans del termini

Referencia: AO_AG Si tens qualsevol dubte contacta’ns a jobs@ibecbarcelona.eu

Principis del procés de selecció:

L’IBEC està compromès amb els principis del Codi de conducta per a la contractació d’investigadors de la Comissió Europea i els principis de contractació oberta, transparent i basada en el mèrit (OTM-R).

Compromís de l’IBEC amb la igualtat d’oportunitats:

La nostra força i excel·lència com a institut de recerca transdisciplinari internacional es basen en la diversitat. Com a empresa d’igualtat d’oportunitats, estem compromesos amb la diversitat i la inclusió, de manera que donem suport als empleats independentment del seu gènere, nacionalitat, religió, discapacitat, edat, identitat sexual o origen cultural i socioeconòmic.

Protecció de dades personals:

L’IBEC assegura que les dades personals dels sol·licitants es tracten d’acord amb el Reglament General de Protecció de Dades (GDPR) de la UE i la Llei 3/2018 de Protecció de Dades. Per tant, les dades personals es tractaran únicament amb la finalitat del procediment de selecció.

Qui som?

L’Institut de Bioenginyeria de Catalunya, IBEC, és un centre de recerca interdisciplinari centrat en Bioenginyeria i Nanomedicina amb seu a Barcelona. L’IBEC és una de les principals institucions de recerca nomenada Centre de Recerca Severo Ochoa pel Ministeri d’Economia i Competitivitat (encarregat de la política de recerca i innovació a Espanya), que reconeix l’excel·lència al més alt nivell internacional en matèria de recerca, formació, recursos humans. , divulgació i transferència de tecnologia.

La missió de l’IBEC és desenvolupar una recerca internacional interdisciplinària d’alta qualitat que, alhora que crea coneixement, contribueixi a millorar la qualitat de vida, la salut i la creació de riquesa. Un vincle estret amb universitats clau, hospitals de referència i corporacions, són actius que faciliten la consecució de la missió.

L’IBEC va ser creat l’any 2005 per la Generalitat de Catalunya (Generalitat de Catalunya), la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

L’IBEC està ubicat al Parc Científic de Barcelona i gestiona un pressupost anual de 12M€ i unes instal·lacions de 3.800 metres quadrats, 21 grups de recerca i un equip d’investigadors i serveis de suport de 300 persones de 30 països diferents. www.ibecbarcelona.eu